Látogató Egerből :)

From 2014. szeptember 26. 22:29

 

Vannak pillanatok az életben, mikor egy apró gondolat, akár egy másodperc pillanata olyan örömet szerez az embernek, amely újabb erőt ad a dolgok folytatásához.

 

A mai napon én is megkaptam ezt a "löketet", hiszen a héten éreztem először azt, hogy mind lelkileg, mind pedig fizikailag, hullámvölgyben vagyok.

 

Édesanyámék a mai napon Budapesten jártak, ezért kitaláltuk, hogy ma meglepjük a fiamat és mama megy be érte oviba. A meglepetés nagyon sikeres lett, főleg, hogy még legóval is járt :)

 

Édesanyám is örült, hiszen ritkán találkozunk. Elfoglalt ember lévén ritkábban járok haza hozzájuk, Egerbe. Most olyan szerencsés voltam, hogy eljöttek Szigetszentmiklósra, hiszen újabb energiabombát kaptam.

Édesanyám büszkén mesélte, hogy látta az óriásplakátot, amelyen én vagyok látható és megkért, hogy az óriásmolinónál csináljunk egy fényképet.

 


Édesanyámmal -aki Egerből jött ide- és a fiammal az óriásmolinó előtt :)

 

Nos én ennek a felkérésnek örömmel igent mondtam, hiszen az egyik legfontosabb dolog az életben a boldog szülő és a büszke gyermek. Illetve a büszke szülő és a boldog gyermek.

 

Ma ezt éreztem... a fiam boldog volt, Édesanyám pedig büszke rám! :) 

FB kommentek