Ide kell tenni az X-et a 3.VK-ban!

From 2014. október 10. 11:56

Az aláírásgyűjtés vége felé egy fideszes barátom felhívta a figyelmemet arra, hogy indulni fog a 3. választókerületben (ahol én is indulok) egy másik Nagy János (független színekben). Akkor jót mosolyogtam az egészen, hiszen gyerekesnek és inkorrektnek tartottam a dolgot.

Majd az utolsó nap eme Nagy János beadta a minimálisan beadható aláírásokat (pontosabban egy fővel több ajánlással, tehát 32db-ot).

Persze az én szimpatizánsaim és én is azt mondtam ekkor, hogy ennyire nem süllyedhet le a politika. Fair-play szellemében nem is nagyon nyomozgattam és piszkáltam a másik oldalt, hogy ki lehet ez a személy. Egy tény, hogy fideszes oldalon (már akik egyáltalán nem szeretik személyemet) azért védték a másik Nagy Jánost és folyamatosan azt kommunikálták, hogy ez csak merő véletlen. Persze, az lehet(ne), ha előtte nekem nem szól a fideszes ismerősöm erről...

Ahogy telt-múlt az idő, semmi szabadidőm nem volt, hiszen komolyan vettem a választást és jártam házról-házra. Dolgoztam, hogy nyerhessek, ha kellett plakátoltam, ha kellett szórólapoztam, többször kitelepültem és még a kétkezi munkákat sem vetettem meg, mint eddig.

Örülök, hogy még több embert megismerhettem és támogatókat sikerült szereznem.

 

Éppen ezért tartom fontosnak azt, hogy felhívjam az emberek figyelmét arra, hogy a másik Nagy János nem én vagyok, minden bizonnyal őt csak a választók megtévesztése miatt indították. Ezt a véleményt még az is megerősíti, hogy eddig egyetlen egy szórólapot nem adott ki magáról, nem jelentkezett a lakóknál, senki nem tudja, hogy ki ő és mit akar. Talán még a saját szülei sem tudják, hogy indul (holott ilyennel azért még a felnőttek is dicsekednek a szülők felé).

 

Éppen ezért készíttettem egy szavazólapi mintát, ami bemutatja, hogy melyik rublikához kell húzn az X-et azoknak, akik rám szeretnének szavazni a 3. választókerületben.

 

 

Tehát ügyelni kell arra, hogy az én nevem így fog szerepelni az első helyen:

"Nagy János 1981"

 

 

Mutassuk meg a cseles csapatnak, hogy nem ilyedtünk be, és adjuk tovább az ismerőseinknek ezt a hírt, tudja meg mindenki, hogy melyik az "igazi" Nagy János!

 

Mert Nadzsiból csak egy van! ;)

FB kommentek