Köszönöm szépen!

From 2014. október 13. 21:56

Kedves szimpatizánsam, tisztelt szavazók!

 

Szeretném megköszönni Nektek, hogy támogattatok, kiálltatok mellettem és elmentetek szavazni rám, ránk. Ennek köszönhetően én lehetek Szigetszentmiklóson a 2014-2019-es ciklusban a legfiatalabb képviselő.

 

Köszönöm a bizalmat, a támogatást, a sok-sok szeretetet, amit Tőletek kaptam. Hosszú időszak záródott le az életemben és egy új világ nyílt ki előttem, előttetek. Igen, mert ennek a világnak Ti is részese vagytok!

 

Továbbá köszönöm a kampányunk vezetőjének, Jószai Attilának, aki "összerakta" ezt az egészet, és szervezett, egyeztetett hosszú-hosszú nappalokon és éjszakákon át. Attila stratégiája eredményes volt, ő volt az, aki mindent megtett a civilek és a baloldali pártok konstruktív együttműködése érdekében. Lépésről-lépésre felépítve a megjelenéseinket, és a kampányunk részleteit. Respect...

 

Ezzel az eredménnyel Pest megyében példát mutattunk Összefogásból és sikerből is. Civilek és baloldali pártok (összefogva sem) más hasonló kaliberű településen nem tudtak ilyen eredményt felmutatni. Bemutattátok, hogy az önkormányzati választáson nem csupán a logók számítanak, hanem a személyek is. A szavazás előtt többen kérdeztétek, hogy miben tudtok támgatni, hova tegyétek az "X"-et. Jó helyre tettétek, hiszen mások nagy meglepetésére lista kettes hellyel mégis sikerült bejutnom.

 

Gratulálok továbbá az összes bejutott képviselőnek!

Szerintem "egészséges" eredmény született. Most az a dolgunk, hogy értetek és a mi városunkért dolgozzunk.

 

Szeretném megköszönni még azoknak is, akik az elejétől fogva és a sok rosszindulatú pletyka ellenére végig bíztak bennem. Nagy "harc" volt ez az egész, még ha a színpadon ezt nem is láttátok.

 

Büszke vagyok a választóimra, büszke vagyok Rátok!

 

Az összefogásunk bejutói:


Ladányi Sándor, Nagy János (Nadzsi1), Jószai Attila, Orosz László

 

Mivel közszereplő lettem, így a blogom is megmarad. Ezen az oldalon folyamatosan kommunikálhatok majd a lakossággal. A blogon keresztül majd nyomon követhetitek a történéseket.

 

E-mail címem: nadzsi1@nadzsi1.info

 

KÖSZÖNÖM!

FB kommentek