Szimpátiaséta Szigetszentmiklóson

From 2015. május 13. 22:09

 

Az alábbi poszt volt olvasható a Facebookon:

Ildikó Radován írta:
"Kedves ismerősök,és ismeretlenek! Remélem,hogy sokan hallottatok róla,hogy holnap délután Budapesten Értetet,Értünk,Veletek! címmel az egészségügyi,szociális,technikai szakdolgozók demonstrálnak.Sajnos nincs módomban,hogy ott legyek velük,de arra gondoltam,hogy én Szigetszentmiklóson fogok egy szimpátia sétát tenni.Ha valaki csatlakozna hozzám,csak bátran! Este 19 órakor az Okmányirodától indulok,az Ifjúság úton a Sárgaházig,és a Piac felé vissza a Gyári útig.Fekete felsővel jelezzük az egészségügy siralmas állapotát,és piros szalaggal a bizakodásunkat! :) "


A poszt nem kapott különös reklámot, mégis a sétára szép számban eljöttek a szigetszentmiklósi lakók, akik szolidaritásukat fejezték ki a fővárosban demonstráló egészségügyben dolgozókkal.

 

 

 

 

 

A sétán baráti beszélgetést folytattunk egymással. Ez nem tüntetés és nem is demonstráció volt, csupán szolidaritást éreztünk azokkal a dolgozókkal, aki Budapesten demonstráltak. Régi egészségügyi alkalmazottaktól kezdve önkormányzati képviselőkig mi szigetszentmiklósiak is kifejeztük együttérzésünket az egészségügyi dolgozókkal.

 

Forrás: amivarosunk.hu

 

Természetesen én is jeleztem, hogy ott szeretnék lenni. Több frakciótársam is csatlakozott a sétához:

FB kommentek