Boldog 80. születésnapot Dolgozók Szigetszentmiklósi Horgász Egyesülete!

From 2015. június 15. 23:05

Boldog 80. születésnapot Dolgozók Szigetszentmiklósi Horgász Egyesülete!

 

Nem semmi! 80 éves a szigetszentmiklósi egyesület. Képviselőként több meghívást is kapok a városban különböző egyesületektől, szervezetektől. Így történt ez a horgászversennyel egybekötött 80. születésnapi rendezvényen is. Ahol a polgármester úron és Papp Istvánon kívül még engem is meghívtak. A születésnapi rendezvény egy jubileumi horgászversennyel egybekötve volt megtartva. A jubileumi horgászverseny névadójának a 2014-ben elhunyt Kollár Lajost választották a rendezők, rá emlékezve álltak rajthoz a versenyzők.

 

A születésnapi rendezvényen Rudnay Attila (az egyesület elnöke) elmesélte a horgász egyesület történetét, ami nagyon tanulságos volt számomra is. Hihetetlen, hogy már 80 éve annak, hogy megalakult ez az egyesület. Ahogy elnéztem, itt nem csupán csak sportemberek, hanem családi hangulatú baráti társaság volt jelen. A finom vacsora előtt az eredményhirdetésnél a utánpótlás is dobogóra állhatott, majd a hölgy versenyző után a férfiak is.

 

Rudnay Attilával

 

Köszönöm a meghívást az Egyesületnek és remélem, hogy még sok-sok jubileumi versenyt és rendezvényt megél még ez az Egyesület, hiszen jogosan érdemlik ki. A Kis-Duna adja a felkészülési helyet a horgászainknak, akik elég jó eredménnyel szokták képviselni a városunkat.

Szerény véleményem szerint az önkormányzatnak egy 80 éves évfordulóra illett volna tisztességesebben megemlékezni, illetve a helyi médiában erről beszámolni. Hiszen ezért fizetünk -nem kevés- pénzt, hogy a városunk szervezeteinek híreit mindenkihez eljuttassuk.

FB kommentek