Hivatalos bejelentés az önkormányzati választáson való indulásomról

From 2014. augusztus 21. 16:02

Tisztelt amivarosunk.hu olvasók és kedves barátaim!

 

Nemrég a nadzsi1.info blogom Facebook oldalán posztoltam egy leendő bejelentésemmel kapcsolatban. Nos, az a nagy bejelentés most történik meg.

 

Ugye mindenki előtt nyilvános, hogy indulni fogok Szigetszentmiklós 3. Számú választókerületében Papp István Fideszes képviselő ellen (részletek erről itt). Mivel maximalista vagyok, ezért azt a döntést láttam a legjobbnak, hogy a lehető legerősebb hátteret fogom választani, ismerve a jelenlegi választási szabályokat, törvényeket.

 

 

 

A több hónapos tárgyalások végeredményeként azt a döntést hoztam, hogy Szigetszentmiklóson a demokratikus ellenzéki összefogásban láttam meg azt a lehetőséget, amellyel a Fideszes (legtöbbször velünk szemben arrogáns és lekezelő) városvezetést gyengíteni, illetve lecserélni tudjuk. Számomra a politika sosem volt annyira fontos, mint jelen pillanatban. Mint átlag állampolgárt nem is érdekeltek a választások. Sajnos a városvezetés az amivarosunk.hu weboldalhoz és személyemhez kapcsolódó hozzáállása belevitt engem a helyi politikai életbe, engem ellenzéki karakterré változtatva.

 

A mai napon szeretném mindenkivel hivatalosan is tudatni, hogy Szigetszentmiklóson elfogadtam a demokratikus ellenzéki pártok támogatását és ezáltal megmérettetem magam

Szigetszentmiklós 3. számú választókerületében, mint független képviselő jelölt EGYÜTT-PM, MSZP és DK támogatással.


A folyamatos egyeztetések során elvállaltam és megtiszteltetésnek veszem azt, hogy én legyek 2014-ben Szigetszentmiklóson az Együtt-PM, MSZP, DK és Civil összefogás által támogatott független polgármester jelölt.


Az amivarosunk.hu weboldal marad továbbra is szigetszentmiklósi közösségi oldal, természetesen folytatódik az eddigi fórumozás, szerkesztőségünk a fent említett okokból egy fővel bővült, hiszen a kampány idejére nekem kevesebb időm marad majd a honlapra.

 

Tisztelettel kérem a szimpatizánsaimat és szimpatizánsainkat, hogy amennyire van lehetőségük, támogassák a kampányomat, kampányunkat!

 

A mottóm továbbra is: "A képviselő van a lakókért és nem a lakók a képviselőért!"

 


Bővebb információt a döntésemről és a kampánnyal kapcsolatban a hamarosan megjelenő újságunkban olvashatnak, amelyet a postaládákba szórunk ki.

 

Örömmel várom a segítők jelentkezését a nadzsi1@nadzsi1.info címen vagy a 06-20-491-99-07 –es telefonszámon.

Blogom címe, ami lájkolható: www.nadzsi1.info

 

Lájkolja Ön is az szigetszentmiklósi összefogás oldalát, hogy naponta friss információt kapjon rólunk:

 

www.facebook.com/osszefogas.szigetszentmiklos (vagy írja a keresőbe, hogy „Szigetszentmiklós választ”)

 

Tisztelettel: Nagy János (Nadzsi1)

 

Az önkormányzati választás nem a pártokról szól, hanem a városlakókról és a városunkról!

FB kommentek