Elkezdődött a kampány, végre volt időm ide is írni...

From 2014. szeptember 22. 00:54

Most, hogy már leforgott az ajánló aláírások gyűjtése, végre van egy kis időm a blogra is.

Röviden beszámolnék az elmúlt hetekről, hiszen akik ezt a blogot "belájkolták" illetve olvassák, azért tették és teszik, hogy információhoz jussanak rólam.

 


Az első napom Bucka déli részén töltöttem el.

 

Kezdeném akkor az aláírások gyűjtésével...

Mint minden jelölt, én is aláírások gyűjtésével kezdtem a hivatalos kampányidőszakomat. A tervezetem az volt, hogy első nap a 3. választókerület buckai részébe megyek, hiszen az a terület idén került a 3. választókerülethez, így kevesebb ismeretekkel rendelkeztem, mint a többi résszel. A környéken van mit fejleszteni. Több lakóval volt szerencsém találkozni. A lakók között voltak olyanok is, akik igen pipák voltak a jelenlegi városvezetésre, hiszen azt mondták, hogy amióta eszüket tudják, ezzel a területtel a városvezetés nemigen foglalkozott. Persze én éltem a lehetőséggel és elmondtam, hogy azért indulok a választáson, hogy ez október 12-től másképp nézzen ki. Az elmúlt öt éves munkásságom civilként bizonyíték volt arra több háztartásban is, hogy tényleg szeretek tenni a közösséggért és általában minden követ megmozgatok a jó ügyek érdekében.

 

Szerencsére voltak aláírást gyűjtő segítőim, akik a saját szabadidejüket nem sajnálva vették a bátorságot és segítettek nekem nélkülem is aláírást gyűjteni. Nekik külön köszönetet szeretnék mondani.

Köszönöm azoknak is, akik bíznak bennem és aláírták az ívemet.

 

Ki kell térnem arra az információra is, miszerint még az aláírásleadási határidő előtt "benfenntes barátom" megemlítette, hogy vigyázzak, mert "ezek képesek egy másik Nagy Jánost keresni csak azért, hogy engem gyengítsenek". Először ezt túl gyerekes húzásnak véltem, de amikor a fideszes oldal bepróbálkozott a privát fényképem manipulálásával, eszembe jutott, hogy mégsem olyan kicsinyes bosszú. Láss csodát, az utolsó pillanatban tényleg jelentkezett egy Nagy János független jelölt, akinek épphogy meglett az aláírásmennyisége. Hű, ez tényleg roppant nagy húzás volt, hiszen gyerekes politikai ellenfeleim ennyire egyszerűnek nézik a választókat? :)

 

Szóval ügyeljen mindenki! A 3.VK. lapján én az a Nagy János vagyok, akit pártok támogatnak, ergo a logós Nagy Jánost kell keresni! Azt, aki az első helyen szerepel a képviselőjelölti listán.

 

A héten tartottuk meg a Ligeti Esték rendezvényt is, ahol nagy örömömre a Bucka városrészben megismert fiatal házaspárral is találkozhattam. Még ha nem is fogok nyerni Papp István ellen,  már azért jó volt ez a választás számomra, hogy több embert megismerhettem, akikkel remélhetőleg a jövőben is kapcsolatban leszünk.

 


Ligeti Esték-en a buckai házaspárral is találkoztam.

 

Sajnos a kampány miatt kevés időm maradt akár  a blogom írására (amit nem is gondoltam volna), de sajnos az amivarosunk-os tevékenységeimre sem maradt időm. Szerencsére Kexy barátom "viszi az üzemet" és egyáltalán nem kíméli a városvezetést. Ezt persze sok fideszes és amivarosunk-ellenes személy úgy értelmezi és kommunikálja tovább, hogy én írom azokat a sorokat. Persze a tény az tény marad. Például tényleg nem tudta a nyolc éves ígéretét betartani a polgármester, no de az már megint egy másik blogbejegyzés témája... :)

 

Blogom sorai jelen pillanatban véget érnek. Van még mit mesélni, úgyhogy érdemes lesz visszalátogatni :)

 

Ne feledjétek! Október 12-én választás! Addig pedig elérhető vagyok a szórólapomon megadott számon. Aki nem kapott szórólapot, az írjon üzenetet!

FB kommentek